Assisterande domare: Hampus Larsson och Patric Johansson
Matchtruppen: Oskar H, Alfred, Per, Oskar S, Sebastian, Christoffer, Gustav, Edvin, Colin, Alexander, Rasmus, Johan, Nasser, Philip, Mattias och Abubakarr.

Startelvan: Oskar H, Per, Sebastian, Christoffer, Oskar S, Philip, Nasser, Abubakarr, Johan, Colin och Rasmus.
Avbytare: Alfred, Alexander, Gustav, Edvin och Mattias.

0-1 Rasmus Gerke (19), (assist: Abubakarr K)
0-2 Rasmus Gerke (63), (assist: Abubakarr K)
0-3 Oskar Spets (65)
0-4 Colin Ram (74), (assist: Sebastian R)

Många matcher på kort tid innebär rotation i startelvan, fyra ändringar gjordes från matchen mot Säffle SK2. In kom Christoffer, Oskar S, Philip och Colin.

Det tog ca 10 minuter innan vi hade vårat första skottförsök, Nasser sköt strax över. Runt den 14:e minuten slog Philip ett inlägg som Johan nickade strax över. Tre minuter senare kom vi på en kontring, både Rasmus och Abubakarr kom in i straffområdet tyvärr kom bollen bakom dom och chansen var över.

Men vi skulle ta ledningen i den 19:e minuten genom Rasmus assisterad av Abubakarr, det var en boll som gick fram och tillbaka på mittfältet innan Kamara fick ner bollen och slog en bra boll till Rasmus, denna tog med sig bollen och lyfte den kyligt över målvakten, 0-1!

Vi fortsatte att ha bra koll på matchen, hemmalaget försökte med snabba omställningar men vår backlinje hade bra koll på läget! Vi kanske inte skapade jätte många klara målchanser men 0-1 i halvtid var lite väl i underkant. Tänker främst på Kamaras chans i den 33:e minuten och Colins avslut strax utanför i den 37:e minuten.

Första chansen i 2:a halvleken var vår, en dubbelchans i den 47:e minuten efter en hörna, Colin försökte klacka in bollen men en back räddade och Johan fick returen men avslutet gick strax över ribban. Annars kom vi ut till andra halvleken mycket dåligt, hemmalaget pressade ner oss och skapade några halvchanser i den 50:e minuten var det Oskar H som räddade oss ifrån kvitteringen.

Vi svarade med att Sebastian prickade ribban klockrent med ett hårt skott efter en hörna. Efter denna situation så tog vi tag i matchen återigen och Rasmus var nära 0-2 i den 58:e minuten men fick se målvakten rädda med huvudet såg det ut som från min plats.

0-2 kom till slut i den 63:e minuten, en snabbomställning där Kamara drev bollen och assisterade Rasmus till sitt andra mål för kvällen. Det hann bara gå två minuter innan Oskar S fick tillfälle att gå på avslut, bollen tog på en försvarare och gick in i mål, 0-3!

Vi började slappna av och det höll på att straffa sig tämligen direkt när domaren och den assisterande domaren blåste för en hands situation, där känslan från där jag var är att vår spelare kan inget göra för att undvika bollen på armen sin. Oskar H klev in och tog straffen, returen var en hemmaspelare först på men avslutet gick utanför.

Vi skulle stänga matchen helt minuten efter Oskars straffräddning, hemmalaget har en inkast långt nere på vår planhalva, bollen hamnade hos Sebastian som slog en bra djupledspass som Colin kom först på och ansikte med ansikte med målvakten la han den kyligt i mål, 0-4 i den 74:e minuten.

Sista kvarten kan vi säga att vi spelade av matchen och hade bud på ytterligare mål men resultatet skulle stå sig matchen ut.

En mycket bra genomförd match av killarna idag, alla gör ett bra jobb ikväll. Vill lyfta fram Alexander som kom in och utförde det tränaren bad om på ett galant sätt! Nu blir det en lättare individuell träning imorgon eller på fredag för på lördag smäller det igen! En tuff match hemma mot ett bra Forshaga!